Onze cafékatten

Geen kattencafé zonder katten! Deze speelvogels hebben alle vier een heel eigen karakter. Dat is natuurlijk niet te beschrijven in enkele woorden, maar we proberen het toch zodat jij weet met wie je te maken hebt. Leer ze hier alvast een beetje kennen voor je Poescafé bezoekt!

Lizzie

Als je ons kattenwiel hoort draaien of een speelgoedmuis zag vliegen, kreeg je waarschijnlijk met Lizzie of Lucy te maken! Deze zusjes tijgerkatjes zijn geboren op 22 april 2021 en bevinden zich zeker nog in hun “apenjaren”. Lizzie is heel nieuwsgierig en zal iedereen aan een grondige inspectie onderwerpen. Daarna kan je wel gezellig van haar fijne kopjes genieten.

Lucy

Slimme Lucy zal haar zusje eerst op pad sturen en wacht haar oordeel rustig af, maar zal hierna ook snel met kopjes volgen! Schootliggers zijn Lizzie en Lucy niet, maar spelletjes en streeltjes worden zeker gewaardeerd als ze je vertrouwen. We kregen Lizzie en Lucy ter adoptie van een koppel dat met veel spijt in het hart afscheid van hen moest nemen.

Anna

Zoals je misschien al wel kon raden, komen Anna en Elsa – net als Lizzie en Lucy – uit hetzelfde gezinnetje. Dit Disney-duo heeft zijn naam niet gestolen, want ze vullen elkaar heel goed aan ondanks hun verschillen! Anna is een kortharige Ragdoll met prachtige ijsblauwe oogjes en een mooie kleurtekening. Ze is een rustige, lieve poes met een heel open karakter en zal recht op nieuwe mensen aflopen om zich te laten strelen. Daarnaast hebben transportbakjes geen geheimen voor deze slimmerik en is ze steeds voor een spelletje te vinden.

Bowie

Bowie is de enige kater in Poescafé én onze nieuwste aanwinst. Hij is vaak de eerste om onze bezoekers te begroeten met zijn luide, maar vriendelijke miauw. Zijn pluizige vacht en lieve snoet nodigen heel erg uit van hem te aaien. Gelukkig heeft hij niets liever dan dat! Ook zijn vacht verzorgen laat hij heel flink doen. Zijn schoonheidsslaapjes doet hij aan zijn vaste tafeltje, waar hij fijn bij de mensen kan blijven liggen!

Huisregels

Katten zijn over het algemeen sociale dieren die houden van interactie met mensen. Toch zijn het ook stressgevoelige diertjes. Poescafé is onze poezen hun thuis, dus is het voor ons ook belangrijk om hun welzijn op de eerste plaats te zetten. Daarom hebben we enkele regels en richtlijnen vastgelegd om het meeste uit je bezoek te halen, zonder onze katten te verstoren. Heel erg bedankt om je hieraan te houden!